SAĞLIKLI VE HELAL

GIDA HASSASİYETİ

Yediğine ve içtiğine dikkat eden “Helal lokma” şuuruna sahip; Sağlıklı ve sağlam karakterli nesiller

Bir kimsenin yediği içtiğinin onun ibadetine, şahsiyetine ve karakterine sirayet ettiği bilinciyle tüm yiyeceklerimizde helal gıda hassasiyetini en üst seviyede tutarak öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerine özen gösteriyoruz.

Öğrencilerimizin gelişim süreçlerine göre besinlerin kalori değerleri dikkate alınarak hazırlanmış ve sofra kültürümüzle zenginleştirilmiş yemekler

Yemek adabının, nimete hürmetin ve nimeti verene şükrün öğretildiği ve uygulandığı bir yemek kültürü

Öğrencilerimizi abur cubur tüketiminden; sağlıksız ve şüpheli gıdalardan korumak ve tasarruf bilinci oluşturmak için kantinsiz okul

Yemeklerin pişirilmesinden, geniş ve düzenli bir ortama sahip yemekhanede servisine kadar nezih bir ortam